Μπήκε στην Κεντρική Τράπεζα η Αστυνομία

Μπήκε στην Κεντρική Τράπεζα η Αστυνομία

Η Αστυνομία εκτελεί αυτή την ώρα ένταλμα έρευνας στην Κεντρική Τράπεζα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ένταλμα εκδόθηκε αναφορικά με έγγραφα που έχει στην κατοχή της η Διοικήτρια, Χρυστάλλα Γιωρκάτζη.

H Νομική Υπηρεσία έδωσε το πράσινο φως για την διεξαγωγή της έρευνας, στα «συρτάρια» της κυρίας Γιωρκάτζη και του διευθυντή του γραφείου της.

Όπως αναφέρουν πηγές, αντικείμενο των ερευνών αποτελούν οι λίστες μη εξυπηρετούμενων δανείων βουλευτών που είχαν δει το φως της δημοσιότητας το προηγούμενο διάστημα, μετά και τις καταγγελίες Κοιλιάρη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, αυξημένης κοινωνικής δυσπιστίας αλλά και διαρκών ανακατατάξεων στο κομματικό σκηνικό, το ThemaOnline παρουσιάζει το ThemaPoll, καταγράφοντας τάσεις, πολιτικές ισορροπίες και τη δυναμική που διαμορφώνεται ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE