ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οικογένεια Κύπριων έζησε τον απόλυτο εφιάλτη διακοπών σε σπίτι στον Κάπαρη - 'Χαράς το κακό'

Οικογένεια Κύπριων έζησε τον απόλυτο εφιάλτη διακοπών σε σπίτι στον Κάπαρη - 'Χαράς το κακό'

Θα έλεγες ότι είναι και γκαντέμηδες ή ίσως άτυχοι ή ίσως δεν προέβλεψαν σωστά πριν νοικιάσουν το σπίτι, ότι πιθανόν ο ιδιοκτήτης να μην τα είχε όλα όπως θα τα περίμεναν.

Οταν διαβάσετε την ανάρτηση ενός πολίτη στο γκρουπ "Που πήγαμε και δεν μας άρεσε", τότε θα καταλάβετε τι ταλαιπωρία πέρασαν μαζί με τα δυο τους παιδιά, όπως η ίδια ισχυρίζεται.

Μακριά απο εμάς να συμβεί αυτό σε διακοπές, θα μας έλεγαν μαυρόγατα. Το κερασάκι στην τούρτα όμως έρχεται με την απάντηση του ιδιοκτήτη ο οποίος τους είπε απλα ένα "Χαράς το κακό'.

Η ανάρτηση:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΗΔΙΑ!!!!!!!

Σεβασμός 0...
Νοικιασαμε σπίτι στον Κάπαρη, ο σύζυγος μου και τα 2 μας παιδιά, από τον ..... , και το σπίτι δυστυχώς είναι σε απαίσια κατάσταση.. Ταλαιπωρουμαστε εδώ και 4 ημέρες να μιλάμε κάθε μέρα με τον .... για όλα τα σπασμένα του σπιτιού.. Η πομπα του νερού να πέφτει συνέχεια και να αναγκαζομαστε να ανεβαίνουμε ΕΜΕΙΣ στην ταράτσα κάθε μέρα να φτιάχνουμε την πομπα για να μπορέσουμε να κάνουμε μπάνιο, να πάμε τουαλέτα, να πλυνουμε τα χέρια μας. Δεν έχουμε πλυντήριο αφού όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί είναι σπασμένο, χωρίς να το ξέρουμε βάλαμε και τα ρούχα μας να τα πλυνουμε και έγιναν όλα άχρηστα, τα παιδιά τα οποία κοιμόντουσαν, τρόμαξαν από τον θόρυβο του πλυντηρίου /τσακκιλομηχανη και έκλεγαν όλο το βράδυ. Τα κλιματιστικά σπασμένα, πλυμηρισαμε και έγιναν και τα πράγματα μας σουπι αφού έτρεχαν τα νερά από το κλιματιστικό και γέμισε και το δωμάτιο νερά...

Οι καρέκλες της τραπεζαρίας σπασμένες, ευτυχώς που δεν πέσαμε κάτω ακόμη λίγο να σπάσουμε τα πλευρά μας.. Ευτυχώς που δεν καθησε κανένα μωρό μας πάνω.. Περιττό ότι τα μισά blinds είναι σπασμένα, τα κρεβάτια του δεν μπορείς να γυρίσεις πλευρό τρίζουν σαν τρελλα, αλλά μπροστά σε όλα αυτά τα πιο σημαντικά λειτουργικά προβλήματα που έχει το σπίτι πραγματικά ούτε καν ασχοληθήκαμε με αυτά που φαίνονται λεπτομέρειες..

Το κερασάκι είναι η απάντηση του (ιδιοκτήτη)  "χαράς το κακό" στην πολλοστή φορά που πήραμε να πούμε τι θα γίνει επιτέλους με όλα αυτά τα προβλήματα του σπιτιού. Είμαστε ακόμη από τις 14 του μήνα που μπήκαμε στο σπίτι χωρίς πλυντηρίο και κάθε μέρα έρχεται όλο και κάποιο νέο πρόβλημα να προστεθεί στην λίστα.. Και να μας κοροϊδεύει ότι κανένας από τους προηγούμενους ενοίκιαστες δεν αντιμετωπίσε κανένα από όλα αυτά τα θέματα, και πρώτη φορά έτυχαν όλα σε εμάς.."

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top