Εισέβαλε ημίγυμνη και καλυμμένη με... αίμα περιόδου σε κατάστημα της Luis Vuitton

Εισέβαλε ημίγυμνη και καλυμμένη με... αίμα περιόδου σε κατάστημα της Luis Vuitton

Μία έντονη διαμαρτυρία έλαβε χώρα σε κατάστημα της Luis Vuitton στο Περθ της Αυστραλίας, όπου μία νεαρή, βίγκαν ακτιβίστρια εισέβαλε φορώντας μονάχα το εσώρουχό της και έχοντας καλύψει μεγάλο μέρος του σώματός της με αίμα - που η ίδια υποστηρίζει πως προερχόταν από την περίοδό της.


«Καλύτερα να μην φοράω τίποτα παρά να φοράω δέρμα ζώων, αν δεν είσαι βίγκαν, κακοποιείς τα ζώα» έγραφε το πλακάτ που είχε μαζί της, με το προσωπικό του μαγαζιού να την σταματά λίγα λεπτά αργότερα.

Η Τας Πέτερσον, όπως λέγεται η κοπέλα, έγραψε στο προφίλ της στο Instagram πως ήταν καλυμμένη με αίμα από την περίοδό της για να συμβολίσει την «αιματοχυσία του ολοκαυτώματος των ζώων».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE