Στα κατεχόμενα για συνομιλίες ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου

Στα κατεχόμενα για συνομιλίες ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου φθάνει αύριο στα κατεχόμενα για παράνομη επίσκεψη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, του γραφείου της λεγόμενης Προεδρίας, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί θα υποδεχθεί αύριο στις 14.15 τον κ. Τσαβούσογλου, με τον οποίον θα έχει συνομιλίες.

Ακιντζί και Τσαβούσογλου θα δώσουν κοινή δημοσιογραφική διάσκεψη στις 16:00.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.