Άλλη μια τραγωδία στην άσφαλτο: Δυστυχώς νεκρός ο οδηγός μοτοποδηλάτου που τραυματίστηκε σε τροχαίο στη Λάρνακα

Άλλη μια τραγωδία στην άσφαλτο: Δυστυχώς νεκρός ο οδηγός μοτοποδηλάτου που τραυματίστηκε σε τροχαίο στη Λάρνακα

Άλλη μια τραγωδία στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, απεβίωσε γύρω στις 01:30 τα ξημερώματα της Τρίτης (24/08), ο 73χρονος, οδηγός μοτοποδηλάτου, που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαία σύγκρουση που σημειώθηκε στη Λάρνακα το πρωί του Σαββάτου (21/08).

Υπενθυμίζουμε ότι η τροχαία σύγκρουση συνέβη γύρω στις 8.30 το πρωί του Σαββάτου, στη φωτοελεγχώμενη διασταύρωση της λεωφόρου Λεμεσού, με τις οδούς Νικηφόρου Φωκά και Μακεδονίας, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, οδηγώντας το μοτοποδήλατο του στη λεωφόρο Λεμεσού, ο 73χρονος εισήλθε στη διασταύρωση και συγκρούστηκε στην αριστερή πλευρά αυτοκινήτου που οδηγούσε 53χρονη στην κατεύθυνση από την οδό Νικηφόρου Φωκά, προς την οδό Μακεδονίας.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τον 73χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του.

Ο Κλάδος Τροχαίας Λκας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE