Ιταλικά ΜΜΕ: Φήμες για επικείμενη παραίτηση του Πάπα Φραγκίσκου

Ιταλικά ΜΜΕ: Φήμες για επικείμενη παραίτηση του Πάπα Φραγκίσκου

Φήμες για πιθανή παραίτηση του Ποντίφικα διακινούνται, τις τελευταίες ώρες, στα ιταλικά ΜΜΕ τα οποία στέκονται στην προχωρημένη ηλικία του Προκαθήμενου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η εφημερίδα Libero Quotidiano δημοσιεύει άρθρο, σύμφωνα με το οποίο, ο Ποντίφικας σκέφτεται την παραίτησή του τόσο λόγω της ηλικίας του (θα κλείσει τα 85 του χρόνια στις 17 Δεκεμβρίου) όσο και των πρόσφατων προβλημάτων υγείας.

Αφορμή για το δημοσίευμα η εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη ο Πάπας στο παχύ έντερο στις αρχές Ιουλίου.

Σημειώνεται ότι ο Βενέδικτος XVI, ο προηγούμενος Ποντίφικας, παραιτήθηκε σε ηλικία 85 ετών.

Μέχρι στιγμής δεν υπήρξε κανένα επίσημο σχόλιο από την Αγία Έδρα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE