Έμπλεξε 32χρονος στη Λεμεσό: Άρπαξε ότι βρήκε σε ξένο όχημα και έγινε «καπνός»

Έμπλεξε 32χρονος στη Λεμεσό: Άρπαξε ότι βρήκε σε ξένο όχημα και έγινε «καπνός»

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 32 ετών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής περιουσίας από σταθμευμένο αυτοκίνητο και κλοπής χρημάτων από τραπεζικό λογαριασμό. Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, κλάπηκαν από σταθμευμένο αυτοκίνητο, στη Λεμεσό, τα κλειδιά του οχήματος, καθώς και μία τσάντα που περιείχε ένα πορτοφόλι και ένα τσαντάκι, διάφορα έγγραφα, αριθμό τραπεζικών καρτών και άλλα αντικείμενα.

Το ίδιο βράδυ, μία από τις τραπεζικές κάρτες που είχαν κλαπεί, χρησιμοποιήθηκε σε περίπτερο στη Λεμεσό, για αγορές αξίας πέραν των 145 ευρώ συνολικά.

Μετά από εξετάσεις που έγιναν, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 32χρονου, ο οποίος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα, γύρω στις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας, από μέλη της Αστυνομίας στη Λεμεσό.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE