Μπήκε σε μαγαζί και απειλούσε τις υπαλλήλους επειδή της ζήτησαν safe pass - Φώναζε ότι είναι του Υπουργείου

Μπήκε σε μαγαζί και απειλούσε τις υπαλλήλους επειδή της ζήτησαν safe pass - Φώναζε ότι είναι του Υπουργείου

Γυναίκα μπήκε σε κατάστημα με είδη εσωρούχων-ένδυσης και ξεκίνησε ο κακός χαμός.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς μητέρας υπαλλήλου που δέχθηκε απειλές, μια γυναίκα απειλούσε τις υπαλλήλους,  αναφέροντας ότι θα πρέπει τη νύχτα να... προσέχουν επειδή της ζήτησαν safe pass.

Σας παραθέτουμε αυτούσια την ανάρτηση πολίτη με την συγκεκριμένη καταγγελία στη σελίδα "Που πήγαμε και δεν μας άρεσε".

Η ανάρτηση

"Τζαι να θέλω να είμαι ευγενική δεν μπορώ γιατί ρε ηλιθιο πλάσμα του Θεού εμπηκες μες το .... ανεξαρτησίας τζαι επειδή σου ζήτησαν οι υπάλληλοι κορίτσια μέχρι 20 χρόνων safe pass που έχουν εντολές από τους εργοδότες τους να το καμουν εφώναζες τζαι απειλας θεούς και δαίμονες τζαι ότι ουλλη νύχτα να έχουν έννοια!!!!
Μα ποιες απειλας ρεεεεε τις κόρες του κόσμου που μια από αυτές ήταν και η κόρη μου !!!
Μάλιστα είπες ήσουν και του υπουργείου!!!!!Ποιου υπουργείου;Της Αθαλασσας !
Εν σε κάνει μόλις είδες την αστυνομία έγινες Βέγγος!!
Είσαι τυχερή πολλά τυχερή που δεν σε έκοψα εγω !!
Αναγιωνουμε τα κοπελλουθκια μας για να βρεθονται αμπαλατοι σαν εσένα να τα απειλούν!!
Άχρηστη ρε Άχρηστη!!"

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Έπειτα από παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας και τη συνεργασία του Υπουργού Γεωργίας, του Επιτρόπου Περιβάλλοντος και της Διευθύντριας του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, αναστέλλεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή κινητοποίηση για το σοβαρό αρδευτικό πρόβλημα της Κοιλάδας Χρυσοχούς, σύμφωνα με ανακοίνωση εκ μέρους των αρδευτών από τον κ. Νέστορα Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE