Αναισθησία στο μεγαλείο της: Δεν φτάνει που πάρκαραν παράνομα σε θέση ΑΜΕΑ , το έκαναν και διαγώνια

Αναισθησία στο μεγαλείο της: Δεν φτάνει που πάρκαραν παράνομα σε θέση ΑΜΕΑ , το έκαναν και διαγώνια

Είναι να απορεί κανείς, εαν κάποιοι εν έτη 2021, δεν γνωρίζουν τα βασικά σήματα που υπάρχουν σε δρόμους.

Πόσο μάλλον ένα ευρέως διαδεδομένο σήμα , για το οποίο έγιναν αρκετοί αγώνες για να εξασφαλιστεί η πρόβαση σε άτομα ΑΜΕΑ .

Και όμως , ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που είτε πάνω στην βιασύνη τους, στην αφέλεια τους, στην αναισθησία τους, στο "ένα πεντάλεπτο θα κάνω" δεν σκέφτονται τα άτομα ΑΜΕΑ που είναι οι μοναδικές θέσεις που έχουν πρόσβαση σε ράμπες ή σε εισόδους που θα τους διευκολύνουν στην διακίνηση τους.

Και δεν φτάνει που παρκάρουν παράνομα... παρκάρουν με τρόπο ώστε να κρατούν δυο θέσεις τις οποίες τις στερούν απο άτομα που πραγματικά τις είχαν ανάγκη.

Δυο φωτογραφίες που εντοπίσαμε στην σελίδα "Γάρος της ημέρας" ήταν αρκετές για να μας προβληματίσουν και να μας κάνουν να νιώσουμε ντροπή για αυτη την πράξη.

Δείτε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE