Έπεσαν σε χαράδρα και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο - Νέο ατύχημα με buggy στον Ακάμα

Έπεσαν σε χαράδρα και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο - Νέο ατύχημα με buggy στον Ακάμα

Νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην περιοχή του Ακάμα μόλις λίγες ημέρες μετά το θανατηφόρο με buggy στην ίδια περιοχή. 

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Κυριακής (22/8) μηχανή τύπου buggy, στην οποία επιβαίνοντες ήταν δύο νεαροί ηλικίας 21 και 23 ετών αντίστοιχα, έπεσε σε χαράδρα ύψους 2,5 μέτρων. 

Οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν άμεσα στο τμήμα Πρώτων Βοηθειών όπου και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος σοβαρός τραυματισμός. 

Ο 23χρονος πήρε μάλιστα άμεσα εξιτήριο, ενώ ο 21χρονος παρέμεινε υπό παρακολούθηση για προληπτικούς λόγους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι βουλευτικές εκλογές δεν επηρεάζουν τη δέσμευση για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE