Έπεσαν σε χαράδρα και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο - Νέο ατύχημα με buggy στον Ακάμα

Έπεσαν σε χαράδρα και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο - Νέο ατύχημα με buggy στον Ακάμα

Νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην περιοχή του Ακάμα μόλις λίγες ημέρες μετά το θανατηφόρο με buggy στην ίδια περιοχή. 

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Κυριακής (22/8) μηχανή τύπου buggy, στην οποία επιβαίνοντες ήταν δύο νεαροί ηλικίας 21 και 23 ετών αντίστοιχα, έπεσε σε χαράδρα ύψους 2,5 μέτρων. 

Οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν άμεσα στο τμήμα Πρώτων Βοηθειών όπου και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος σοβαρός τραυματισμός. 

Ο 23χρονος πήρε μάλιστα άμεσα εξιτήριο, ενώ ο 21χρονος παρέμεινε υπό παρακολούθηση για προληπτικούς λόγους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Η επίλυση του Κυπριακού αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, όπως επανέλαβε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα που η ανάδειξη του Τουφάν Έρχιουρμαν στην τ/κ ηγεσία δημιουργεί μια νέα πολιτική δυναμική.

BEST OF TOTHEMAONLINE