Λάρνακα: Πήγε στο περβόλι 65χρονη και πανικοβλήθηκε με αυτό που βρήκε

Λάρνακα: Πήγε στο περβόλι 65χρονη και πανικοβλήθηκε με αυτό που βρήκε

Σαν μια καθημερινή μέρα ξεκίνησε η σημερινή για 65χρονη από τη Λάρνακα η οποία σήμερα το πρωί μετέβηκε όπως συνηθίζει στο περιβόλι της για να φροντίσει τα δέντρα της, όμως αυτό που βρήκε την αναστάτωσε με αποτέλεσμα να καλέσει την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ η 65χρονη ασχολείτο με την καλλιέργεια των φυτών, εντόπισε σε μεταλλικό δοχείο άγνωστη προς την ίδια περιεχόμενο με αποτέλεσμα να καλέσει την Αστυνομία.

Άντρες της ΥΚΑΝ Λάρνακας έσπευσαν στην περιοχή και εντόπισαν εντός του μεταλλικού δοχείου, 18 γραμμάρια κάνναβης, ένας πλαστικός διαφανές σπαστήρα και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Τα εν λόγω ανευρεθέντα παραλήφθηκαν από μέλη της ΥΚΑΝ για να σταλούν για περαιτέρω εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE