ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Προσπάθησαν να μπουν σε πτήση στη Λάρνακα με άλλο διαβατήριο - Τους κατάλαβαν και τους πέρασαν χειροπέδες

Προσπάθησαν να μπουν σε πτήση στη Λάρνακα με άλλο διαβατήριο - Τους κατάλαβαν και τους πέρασαν χειροπέδες

Συνελήφθησαν δυο άνδρες, 25 και 20 χρονών, από Αφρική στο αεροδρόμιο Λάρνακας για κυκλοφορία πλαστού εγγράφου και για πλαστοπροσωπία.

Τα δυο άτομα μετέβησαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας για να ταξιδέψουν προς άλλη χώρα της Ευρώπης και κατά τον διαβατηριακό έλεγχο παρουσίασαν πλαστό διαβατήριο. Ανακρινόμενοι οι δυο παραδέχθηκαν ότι παρουσίασαν πλαστό διαβατήριο, με την αστυνομία να τους συλλαμβάνει για αυτόφωρο αδίκημα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 17:30 το απόγευμα του Σαββάτου μετέβη στο Αεροδρόμιο Λάρνακας «Γλαύκος Κληρίδης» 25χρονος για να αναχωρήσει με πτήση προς άλλη χώρα της Ευρώπης.

Κατά την διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου ηγέρθησαν υποψίες ότι το διαβατήριο ήταν πλαστό. Ο 25χρονος παραδέχθηκε ανακρινόμενος ότι το διαβατήριο που παρουσίασε ήταν πλαστό και ανέφερε στις αστυνομικές αρχές τα πραγματικά του στοιχεία. Στην συνέχεια συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση.

Επίσης το Σάββατο, σύμφωνα με την αστυνομία, στις 18:00 το απόγευμα μετέβη στο Αεροδρόμιο Λάρνακας «Γλαύκος Κληρίδης» άνδρας 20 ετών από χώρα της Αφρικής για να αναχωρήσει με πτήση προς άλλη χώρα της Ευρώπης.

Ηγέρθησαν υποψίες κατά την διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου και ο 20χρονος παραδέχθηκε ανακρινόμενος ότι το διαβατήριο που παρουσίασε ήταν πλαστό, ενώ ανέφερε και τα πραγματικά του στοιχεία. Στην συνέχεια συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι δύο άνδρες θα παρουσιαστούν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για τα αδικήματα που αφορούν κυκλοφορία πλαστού εγγράφου και για πλαστοπροσωπία. Τα δυο περιστατικά διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top