Σήκωσαν αυτοκίνητο από περιφραγμένο χώρο στην Πάφο και το έκαψαν στην Λεμεσό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σήκωσαν αυτοκίνητο από περιφραγμένο χώρο στην Πάφο και το έκαψαν στην Λεμεσό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε κινητοποίηση η Αστυνομία και η Πυροσβεστική μετά από φωτιά που ξέσπασε σε όχημα στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το όχημα που βρισκόταν σε δρόμο στην περιοχή του Ύψωνα τυλίχθηκε στις φλόγες γύρω στις 23:00 το βράδυ του Σαββάτου 21 Αυγούστου, όπου μέλη της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο για κατάσβεση. 

Από εξετάσεις μελών της Αστυνομίας στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η μηχανή του αυτοκινήτου είχε αφαιρεθεί και πως πρόκειται για κλοπιμαίο όχημα που είχε δηλωθεί την Παρασκευή 20 Αυγούστου, από περιφραγμένο χώρο του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων στην Τίμη της επαρχίας Πάφου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE