Με καυτό σορτσάκι βολτάρει στο χωριό της το Παλαιχώρι η Χριστιάνα Αριστοτέλους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με καυτό σορτσάκι βολτάρει στο χωριό της το Παλαιχώρι η Χριστιάνα Αριστοτέλους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κάθε της ανάρτηση προσφέρει χαμόγελα στους ακόλουθούς της, αφού πρόκειται για μία από τις αγαπημένες παρουσιάστριες του νησιού.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους δεν είναι λίγες οι φορές που έκανε αναφορές για το χωριό της που δεν είναι άλλο από το Παλαιχώρι. Η αδυναμία της στο χωριό της με μία ματιά στη φωτογραφία της δεν κρύβεται, αφού λάμπει ολόκληρη.

Η παρουσιάστρια για τις βόλτες της στα στενά πέτρινα δρομάκια του χωριού επέλεξε να φορέσει μια φλοράλ μπλούζα με καυτό τζιν σορτσάκι και αθλητικά παπούτσια.

Δείτε την ανάρτηση της παρακάτω:

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christiana (@christianaari)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Την απόφαση να μην μεταβεί στο Νταβός και να μην αποδεχτεί την πρόσκληση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, για την τελετή υπογραφής του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης», έλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προεδρεύσει σήμερα το πρωί, συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE