Σήκωσαν χρήματα και χρυσαφικά από έπαυλη - Όσα κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης

Σήκωσαν χρήματα και χρυσαφικά από έπαυλη - Όσα κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής διερευνά το ΤΑΕ Πάφου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, τουρίστας από την Βρετανία που διαμένει σε έπαυλη, στην περιοχή της Πέγειας, κατήγγειλε ότι ενώ αυτός απουσίαζε για λίγες ημέρες, άγνωστα πρόσωπα παραβίασαν την έπαυλη και απέσπασαν απ’ αυτή χρήματα και χρυσαφικά. 

Όπως ανέφερε ο παραπονούμενος στην Αστυνομία, από την κατοικία που νοικιάζει κλάπηκε το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ καθώς και αριθμός χρυσαφικών, άγνωστης αξίας.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με τον αστυνομικό σταθμό Πέγειας μετέβησαν στη σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

Το Κυπριακό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ) εισέρχεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, με το σύνολο των έργων να αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τον Αύγουστο του 2026, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.