Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 30χρονος Γεώργιος - Πώς έγινε το θανατηφόρο
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών–Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, διενεργήθηκαν 1.098 έλεγχοι στη Λευκωσία από τους οποίους προέκυψαν 8 καταγγελίες πολιτών και 283 έλεγχοι στη Λεμεσό, όπου καταγγέλθηκαν 11 πολίτες και δύο υποστατικά.
Στη Λάρνακα από συνολικά 591 ελέγχους καταγγέλθηκαν τρεις πολίτες, στην Πάφο διενεργήθηκαν 519 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 2 πολίτες και 3 υπεύθυνοι υποστατικών, ενώ στην Αμμόχωστο έγιναν 658 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 5 πολίτες. Δεν προέκυψαν καταγγελίες από τους 205 ελέγχους που διενεργήθηκαν στη Μόρφου.
Η Τροχαία διενήργησε παγκύπρια 198 ελέγχους, από τους οποίους δεν προέκυψαν καταγγελίες.
Η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησε 46 ελέγχους χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




