Δεκάδες μετανάστες αγνοούνται σε ναυάγιο στα Κανάρια Νησιά

Δεκάδες μετανάστες αγνοούνται σε ναυάγιο στα Κανάρια Νησιά

Τριάντα επτά μετανάστες αγνοούνται και εκφράζονται φόβοι ότι βρήκαν φρικτό θάνατο μετά την ανατροπή σκάφους που τους μετέφερε στις ακτές των Κανάριων Νησιών.

Ένα ελικόπτερο διάσωσης μετέφερε την μοναδική όπως φαίνεται επιζήσασα, μια 30χρονη γυναίκα ενώ μέχρι στιγμής εντοπίστηκαν οι σοροί δύο ανθρώπων και μεταφέρθηκαν στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας των Νησιών.

Η γυναίκα είπε στους διασώστες ότι στο σκάφος επέβαιναν 40 μετανάστες ωστόσο μέχρι στιγμής τα σωστικά συνεργεία δεν εντόπισαν σημάδια ζωής στα νερά.

Μέχρι στιγμής φέτος περισσότεροι από 7.500 μετανάστες έχουν προσπαθήσει να διασχίσουν το επικίνδυνο πέρασμα από τις ακτές της Δυτικής Αφρικής στα Κανάρια Νησιά, ένας αριθμός διπλάσιος από ό, τι την ίδια περίοδο το 2020.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE