Στα 188 τα κρούσματα κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Στα 188 τα κρούσματα κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Συνολικά 188 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε στα κατεχόμενα το «υπουργείο υγείας» τα οποία προέκυψαν από 15330 διαγνωστικές εξετάσεις, το τελευταίο 24ωρο.

Τρία από τα κρούσματα προέρχονται από το εξωτερικό, 14 είναι επαφές ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 171 είναι εγχώριες λοιμώξεις.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, 71 νέες μολύνσεις καταγράφηκαν στη Λευκωσία, 45 στην Κερύνεια, 34 στην Αμμόχωστο, εννέα στη Μόρφου, οκτώ στο Τρίκωμο και τέσσερα στη Λεύκα.

Συνολικά στα κατεχόμενα μέχρι τώρα καταγράφηκαν 14432 κρούσματα κορωνοϊού και 45 θάνατοι με τελική αιτία τη νόσο Covid – 19.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE