Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά πλησίον της κοινότητας Προδρόμι

Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά πλησίον της κοινότητας Προδρόμι

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην τοποθεσία Κάμπος του Θεοδόση πλησίον της κοινότητας Προδρόμι, της επαρχίας Πάφου.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, η πυρκαγιά  εκδηλώθηκε στις 13:29.

Για τη κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν 10 στελέχη του Τμήματος Δασών με 3 πυροσβεστικά οχήματα, 2 στελέχη της Πυροσβεστική υπηρεσίας με ένα πυροσβεστικό όχημα καθώς και ένας γεωργικός ελκυστήρας.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 13:57 αφού έκαψε μία έκταση 5 δεκαρίων με αποκαλάμες. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Σε κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος τίθενται εκ νέου προς εξέταση οι πτυχές της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στα κρασοχώρια της Λεμεσού. Πρόκειται για την δεύτερη συνεδρίαση που καταπιάνεται με το θέμα αυτό και, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικών, αναμένεται ότι θα χρειαστεί και τρίτη συνεδρίαση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

BEST OF TOTHEMAONLINE