Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά πλησίον της κοινότητας Προδρόμι

Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά πλησίον της κοινότητας Προδρόμι

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην τοποθεσία Κάμπος του Θεοδόση πλησίον της κοινότητας Προδρόμι, της επαρχίας Πάφου.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, η πυρκαγιά  εκδηλώθηκε στις 13:29.

Για τη κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν 10 στελέχη του Τμήματος Δασών με 3 πυροσβεστικά οχήματα, 2 στελέχη της Πυροσβεστική υπηρεσίας με ένα πυροσβεστικό όχημα καθώς και ένας γεωργικός ελκυστήρας.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 13:57 αφού έκαψε μία έκταση 5 δεκαρίων με αποκαλάμες. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE