Διαψεύδει δημοσίευμα της Γενί Σαφάκ για άσυλο στον Γκανί η Κυβέρνηση

Διαψεύδει δημοσίευμα της Γενί Σαφάκ για άσυλο στον Γκανί η Κυβέρνηση

Δημοσίευμα της Γενί Σαφάκ διαψεύδει η Προεδρία, αφού αναφέρεται ότι δεν έχει κατατεθεί αίτημα για πολιτικό άσυλο από Ασράφ Γκάνι.

Συγκεκριμένα, σε γραπτή του δήλωση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος, τονίζει ότι «αναφορικά με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Γενί Σαφάκ και τον ισχυρισμό ότι ο Αφγανός Πρόεδρος Ασράφ Γκανί, έχει ή προτίθεται να υποβάλει αίτηση για άσυλο στην Κυπριακή Δημοκρατία, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι, ούτε στην Υπηρεσία Ασύλου του Υπουργείου Εσωτερικών, αλλά ούτε και σε κάποια από τις Πρεσβείες μας στο εξωτερικό έχει κατατεθεί ανάλογο αίτημα».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE