«Ντου» της Αστυνομίας σε υποστατικό - Κατασχέθηκαν 175 αμπούλες laughing gas - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Ντου» της Αστυνομίας σε υποστατικό -  Κατασχέθηκαν 175 αμπούλες laughing gas - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, βάσει δικαστικού εντάλματος, διεξήγαγαν χθες το απόγευμα έρευνα σε υποστατικό στο Παραλίμνι.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η οποία έγινε στην παρουσία του ιδιοκτήτη του υποστατικού, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις χάρτινες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν 175 συνολικά μεταλλικές αμπούλες (υποξείδιο του αζώτου).

Από το υποστατικό παραλήφθηκαν επίσης διάφορα άλλα προϊόντα, τα οποία θα σταλούν στο Κρατικό Χημείο για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κρυφτούλι» Χριστοδουλίδη- Αννίτας με φόντο τον ανασχηματισμό - Η Κούσιου, οι διαρροές και τα αντικρουόμενα μηνύματα

«Κρυφτούλι» Χριστοδουλίδη- Αννίτας με φόντο τον ανασχηματισμό - Η Κούσιου, οι διαρροές και τα αντικρουόμενα μηνύματα

Δεν είναι ο διορισμός της Έλενας Κούσιου στη θέση της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΣΥ που προκάλεσε τις περισσότερες συζητήσεις. Είναι όσα προηγήθηκαν και κυρίως όσα ακολούθησαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE