«Ντου» της Αστυνομίας σε υποστατικό - Κατασχέθηκαν 175 αμπούλες laughing gas - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Ντου» της Αστυνομίας σε υποστατικό -  Κατασχέθηκαν 175 αμπούλες laughing gas - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, βάσει δικαστικού εντάλματος, διεξήγαγαν χθες το απόγευμα έρευνα σε υποστατικό στο Παραλίμνι.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η οποία έγινε στην παρουσία του ιδιοκτήτη του υποστατικού, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις χάρτινες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν 175 συνολικά μεταλλικές αμπούλες (υποξείδιο του αζώτου).

Από το υποστατικό παραλήφθηκαν επίσης διάφορα άλλα προϊόντα, τα οποία θα σταλούν στο Κρατικό Χημείο για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE