Φωτιά στα Βίλια: Aσθενείς έως σχεδόν μέτριοι βόρειοι άνεμοι έως το απόγευμα - Τι προβλέπεται τις επόμενες ώρες

Φωτιά στα Βίλια: Aσθενείς έως σχεδόν μέτριοι βόρειοι άνεμοι έως το απόγευμα - Τι προβλέπεται τις επόμενες ώρες

Ασθενείς βόρειοι έως ανατολικοί άνεμοι επικρατούν στην περιοχή των Βιλίων το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τον αυτόματο μετεωρολογικό σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr που λειτουργεί στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Βιλίων, η ένταση των ανέμων δεν ξεπερνά τα 2 μποφόρ με ριπές που κυμαίνονται από 15 έως 30 χλμ/ώρα.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr οι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι βόρειοι άνεμοι (έως 4 μποφόρ) στην περιοχή θα συνεχίσουν έως το απόγευμα και θα εξασθενήσουν περαιτέρω μετά τη δύση του ηλίου. Στο χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται το πεδίο του ανέμου στην Αττική το μεσημέρι της Πέμπτης 19/08.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.