Θλίψη για τον χαμό του Γιάννη Γεωργίου - Βυθίστηκε στα μαύρα η οικογένεια της Πυροσβεστικής

Θλίψη για τον χαμό του Γιάννη Γεωργίου - Βυθίστηκε στα μαύρα η οικογένεια της Πυροσβεστικής

Στα μαύρα βυθίστηκε η οικογένεια της Πυροσβεστικής, μετά τον χαμό του Γιάννη Γεωργίου.

Ο πυροσβέστης υπέστη πριν επτά μέρες (σ.σ. στις 11 Αυγούστου) ανακοπή καρδίας κατά τη μετάβασή του στον Αγροτικό Σταθμό όπου υπηρετούσε και εισήχθη στην εντατική, αφού οι γιατροί τον επανέφεραν στη ζωή.

Σύμφωνα με τη σελίδα «Cyprus fire-fighers», ο άτυχος πυροσβέστης έχασε τη μάχη με τη ζωή, ενώ τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

«Η Πυροσβεστική υπηρεσία θρηνεί! Στο καλό φίλε και συνάδελφε Γιάννη!! Η απουσία σου είναι ήδη αισθητή!!! Συλλυπητήρια στους οικείους σου! Ο Θεός να σε αναπαύσει», αναφέρει σε ανάρτησή της η σελίδα «Cyprus fire-fighers».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE