Χειροπέδες σε 43χρονη καταζητούμενη στη Λεμεσό - Την έψαχναν για διάρρηξη κατοικίας

Χειροπέδες σε 43χρονη καταζητούμενη στη Λεμεσό - Την έψαχναν για διάρρηξη κατοικίας

Συνολικό ποσό 39.550 ευρώ παρέδωσε 43χρονη οικιακή βοηθός, η οποία συνελήφθη για την κλοπή του χρηματικού ποσού από την οικία 52χρονης στη Λεμεσό, την περασμένη Δευτέρα. Το πρωί τέθηκε υπό εξαήμερη κράτηση.

Η 43χρονη συνελήφθη χθες βράδυ μετά από αξιολόγηση στοιχείων και δημοσίευση φωτογραφίας από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, όπου φαίνεται να βρίσκεται έξω από την οικία κατά τον επίμαχο χρόνο της διάρρηξης.

Ανακρινόμενη η 43χρονη, που περιστασιακά εργαζόταν στην οικία ως οικιακή βοηθός, φέρεται να παραδέχθηκε την κλοπή του χρηματικού ποσού και επέστρεψε 39.550 ευρώ, ενώ σύμφωνα με την παραπονούμενη, το χρηματικό ποσό που κλάπηκε ήταν 40 χιλιάδες ευρώ.

Η ύποπτη οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την 6ήμερη προσωποκράτηση της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE