Χειροπέδες σε 43χρονη καταζητούμενη στη Λεμεσό - Την έψαχναν για διάρρηξη κατοικίας

Χειροπέδες σε 43χρονη καταζητούμενη στη Λεμεσό - Την έψαχναν για διάρρηξη κατοικίας

Συνολικό ποσό 39.550 ευρώ παρέδωσε 43χρονη οικιακή βοηθός, η οποία συνελήφθη για την κλοπή του χρηματικού ποσού από την οικία 52χρονης στη Λεμεσό, την περασμένη Δευτέρα. Το πρωί τέθηκε υπό εξαήμερη κράτηση.

Η 43χρονη συνελήφθη χθες βράδυ μετά από αξιολόγηση στοιχείων και δημοσίευση φωτογραφίας από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, όπου φαίνεται να βρίσκεται έξω από την οικία κατά τον επίμαχο χρόνο της διάρρηξης.

Ανακρινόμενη η 43χρονη, που περιστασιακά εργαζόταν στην οικία ως οικιακή βοηθός, φέρεται να παραδέχθηκε την κλοπή του χρηματικού ποσού και επέστρεψε 39.550 ευρώ, ενώ σύμφωνα με την παραπονούμενη, το χρηματικό ποσό που κλάπηκε ήταν 40 χιλιάδες ευρώ.

Η ύποπτη οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την 6ήμερη προσωποκράτηση της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE