Ατάκα για κοινό γήπεδο με Ομόνοια: «Δεν ξέρω πόσο σοβαρά το βλέπει ο Γρηγόρη – Εγώ σοβαρομιλώ…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ατάκα για κοινό γήπεδο με Ομόνοια: «Δεν ξέρω πόσο σοβαρά το βλέπει ο Γρηγόρη – Εγώ σοβαρομιλώ…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Για το ενδεχόμενο ανέγερσης κοινού γηπέδου με την Ομόνοια αλλά για νέα τηλεοπτική πλατφόρμα μίλησε ο Χριστόφορος Τορναρίτης στο Netcast Zone.


«Για κοινό γήπεδο με την Ομόνοια κάναμε μια συνάντηση με τον Γρηγόρη της Ομόνοιας όμως δεν ξέρω πόσο σοβαρά το βλέπει ο Γρηγόρη της Ομόνοιας. Εγώ σοβαρομιλώ. Μιλήσαμε και για τα τηλεοπτικά. Να κάνουμε κοινή πλατφόρμα που θα είναι περισσότερα τα έσοδα. Για το ΓΣΠ άλλο να τα δίνεις από την αρχή και άλλο να τους χρωστάς. Παλιά νόμιζαν όλοι ότι είμαι εκατομμυριούχος. Χρωστούσα 25 εκατομμύρια και ο κόσμος ο αδαής έλεγε ο Τορναρίτης ο εκατομμυριούχος. Ευχαριστώ το θεό και το μυαλό μου είμαι ευκατάστατος.

 

Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE