Συναγερμός στην Πυροσβεστική - Ξέσπασε πυρκαγιά σε χώρο στάθμευσης μεταξύ δύο κατοικιών στην Λευκωσία

Συναγερμός στην Πυροσβεστική - Ξέσπασε πυρκαγιά σε χώρο στάθμευσης μεταξύ δύο κατοικιών στην Λευκωσία

Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 16:20 το απόγευμα της Δευτέρας 16 Αυγούστου, σε κλειστό χώρο στάθμευσης μεταξύ δύο κατοικιών στην Αγλαντζιά.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά προκάλεσε ολοκληρωτικές ζημιές σε ιδιωτικό όχημα και επηρέασε λεβητοστάσιο και ντεπόζιτο καυσίμων.

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε στους πρώτους ορόφους και στις σοφίτες των κατοικιών.

Να σημειωθεί ότι γίνεται αποδόμηση των ορόφων και τελική κατάσβεση.

Ανταποκρίθηκαν 5 συνολικά πυροσβεστικά οχήματα από πυροσβεστικούς σταθμούς Λευκωσίας συμπεριλαμβανομένου και τηλεσκοπικού βραχιονοφόρου οχήματος.

Τέλος ο κ. Κεττής τονίζει πως δεν κινδύνεψε κανείς, ενώ ταα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αύριο.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE