Υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο ο Νίκος Χαρδαλιάς

Υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο ο Νίκος Χαρδαλιάς

Ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη πριν από λίγες ώρες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας της Ελλάδας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, όπου του τοποθετήθηκαν δύο στεντ και πλέον δεν διατρέχει κίνδυνο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ.Χαρδαλιάς είχε υποστεί έμφραγμα στο παρελθόν.

Σημειώνεται ότι ο κ.Χαρδαλιάς βρισκόταν υπό διαρκή πίεση, που εντάθηκε το τελευταίο διάστημα με τις πυρκαγιές, γεγονός που όπως όλα δείχνουν επηρέασε την υγεία του.

 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE