«Ξάφρισε» οικία στη Λευκωσία με κοσμήματα και ρολόγια – Χειροπέδες σε 30χρονο

«Ξάφρισε» οικία στη Λευκωσία με κοσμήματα και ρολόγια – Χειροπέδες σε 30χρονο

Μέλη της Αστυνομίας, εντόπισαν λίγο μετά τα μεσάνυκτα και συνέλαβαν, ένα πρόσωπο, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης κατοικίας και κλοπής. 

Το εν λόγω πρόσωπο, άντρας ηλικίας 30 ετών, εντοπίστηκε λίγο μετά τα μεσάνυκτα από περίπολο της Αστυνομίας, σε κοντινή απόσταση από οικία, η οποία είχε διαρρηχθεί λίγο προηγουμένως.


Στην κατοχή του 30χρονου, ανευρέθηκε μια τσάντα πλάτης, εντός της οποίας υπήρχαν κοσμήματα, ρολόγια και άλλα αντικείμενα, καθώς επίσης και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Ο 30χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευσή τους, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής περιουσίας και της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.


Ο συλληφθείς, μεταφέρθηκε στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε, ότι φέρει κατάγματα (χέρι, πόδι και πλευρά) και κρατήθηκε για νοσηλεία.


Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE