Όχημα παρέσυρε 12χρονη που προσπαθούσε να διασταυρώσει τον δρόμο - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Όχημα παρέσυρε 12χρονη που προσπαθούσε να διασταυρώσει τον δρόμο - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Ελαφρά ήταν τα τραύματα δωδεκάχρονης, η οποία φαίνεται να παρασύρθηκε χτες το απόγευμα από διερχόμενο όχημα στον δρόμο Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς.


Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 15.8.21 και ώρα 18: 40 περίπου αυτοκίνητο στον κύριο δρόμο Πόλης Χρυσοχούς – Πάφου σε κάποιο σημείο του δρόμου φαίνεται να παρέσυρε και κτύπησε δωδεκάχρονη η οποία επιχειρούσε να διασταυρώσει τον δρόμο. Η Τροχαία Πάφου μετέβηκε στο μέρος και η σκηνή σκιαγραφήθηκε .

Η δωδεκάχρονη μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου διαπιστώθηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό ότι αυτή έφερε ελαφρά τραύματα και κρατήθηκε για νοσηλεία και παρακολούθηση. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Τροχαία Πάφου και τον αστυνομικό σταθμό Στρουμπιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE