Όχημα παρέσυρε 12χρονη που προσπαθούσε να διασταυρώσει τον δρόμο - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Όχημα παρέσυρε 12χρονη που προσπαθούσε να διασταυρώσει τον δρόμο - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Ελαφρά ήταν τα τραύματα δωδεκάχρονης, η οποία φαίνεται να παρασύρθηκε χτες το απόγευμα από διερχόμενο όχημα στον δρόμο Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς.


Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 15.8.21 και ώρα 18: 40 περίπου αυτοκίνητο στον κύριο δρόμο Πόλης Χρυσοχούς – Πάφου σε κάποιο σημείο του δρόμου φαίνεται να παρέσυρε και κτύπησε δωδεκάχρονη η οποία επιχειρούσε να διασταυρώσει τον δρόμο. Η Τροχαία Πάφου μετέβηκε στο μέρος και η σκηνή σκιαγραφήθηκε .

Η δωδεκάχρονη μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου διαπιστώθηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό ότι αυτή έφερε ελαφρά τραύματα και κρατήθηκε για νοσηλεία και παρακολούθηση. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Τροχαία Πάφου και τον αστυνομικό σταθμό Στρουμπιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

Αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής της νέας πενταμερούς για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατία Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε πως αναμένουμε τα Ηνωμένα Έθνη να προβούν σε σχετικές ανακοινώσεις.