Ευτυχισμένη δηλώνει η Δέσποινα Βανδή μετά τον χωρισμό - Δείτε την ανάρτηση 

Ευτυχισμένη δηλώνει η Δέσποινα Βανδή μετά τον χωρισμό - Δείτε την ανάρτηση 

Ευτυχισμένη δηλώνει η Δέσποινα Βανδή, έναν μήνα μετά τον χωρισμό.

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει σήμερα την ονομαστική της εορτή και με αφορμή αυτό έκανε μία ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό, όπου ποζάρει με ένα τζιν σορτσάκι και κόκκινο μπικίνι και φαίνεται... ιδιαίτερα ευτυχισμένη.

Τουλάχιστον... έτσι δηλώνει κι η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας της. «Χρόνια ευτυχισμένα», έγραψε και ίσως αυτό εκτός από ευχή, να αποτελεί κι ένα... υπονοούμενο.

Να θυμίσουμε άλλωστε, ότι η Δέσποινα Βανδή χώρισε πρόσφατα από τον επί 18 χρόνια σύζυγό της, Ντέμη Νικολαΐδη. Η αιτία μπορεί να μην διευκρινίστηκε ακόμα και οι δυο τους να κρατούν χαμηλό προφίλ, αλλά όλοι κάνουν λόγο για αγεφύρωτες διαφορές.

Δείτε την ανάρτησή της:

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE