Γλέντια στα μπουζούκια μέχρι το πρωί - «Μπράβοι ζητούσαν τα κινητά μας για να μη βγάλουμε βίντεο»

Γλέντια στα μπουζούκια μέχρι το πρωί - «Μπράβοι ζητούσαν τα κινητά μας για να μη βγάλουμε βίντεο»

Μέχρι το πρωί διασκέδαζαν σε μπουζούκια και κλαμπ της Χαλκίδας, παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, με τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού να έχουν πάει... περίπατος, όπως μεταδίδει το eviazoom.gr.

Μάλιστα, ορισμένοι από τους θαμώνες ανέφεραν ότι μπράβοι τους ζητούσαν τα κινητά τους στην είσοδο, ώστε να μην μπορούν να τραβήξουν βίντεο και φωτογραφίες για να τα ανεβάσουν στα κοινωνικά δίκτυα.

Δείτε σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE