Χειροπέδες σε δύο Ειδικούς Αστυφύλακες - Απειλές, διαφθορά, κατάχρηση εξουσίας μερικά από τα αδικήματα

Χειροπέδες σε δύο Ειδικούς Αστυφύλακες - Απειλές, διαφθορά, κατάχρηση εξουσίας μερικά από τα αδικήματα

Υπό κράτηση τέθηκαν δύο ειδικοί αστυφύλακες της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, και οι δύο ηλικίας 41 ετών, για διερευνώμενη υπόθεση αποστολής απειλητικών μηνυμάτων.


Σύμφωνα με τον Κλάδο Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αρχικά συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα  και τέθηκε υπό κράτηση 41χρονος Ειδικός Αστυφύλακας για διερευνώμενη υπόθεση απειλής βίας, γραπτών απειλών, διαφθοράς, κατάχρηση εξουσίας αποστολής υβριστικών και απειλητικών μηνυμάτων.

Ακολούθως, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και δεύτερος ειδικός Αστυφύλακας, ηλικίας επίσης 41 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Εναντίον του διερευνώνται αδικήματα παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και άλλα.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE