Τραυματίστηκε 12χρονος σε παραλία στο Πισσούρι - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Τραυματίστηκε 12χρονος σε παραλία στο Πισσούρι - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Σοβαρό κάταγμα υπέστη παιδί, ηλικίας 12 ετών περίπου, το απόγευμα του Σαββάτου 14/8, σε παραλία στο Πισσούρι και χρειάστηκε η παροχή πρώτων βοηθειών από τους παρακείμενους Πύργους ΛΕΜ 22 και ΛΕΜ 23.


Συγκεκριμένα, γύρω στις 17:00, το παιδί ενώ έτρεχε χτύπησε σε μικρό μεταλλικό πάσσαλο, με αποτέλεσμα να προκληθεί κάταγμα στο σημείο του βραχίονα.


Οι ναυαγοσώστες αφού εκτίμησαν την κατάσταση, σταθεροποίησαν το σπασμένο χέρι του παιδιού, μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου το οποίο το μετέφερε στο Νοσοκομείο για εξειδικευμένη περίθαλψη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE