Τραυματίστηκε 12χρονος σε παραλία στο Πισσούρι - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Τραυματίστηκε 12χρονος σε παραλία στο Πισσούρι - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Σοβαρό κάταγμα υπέστη παιδί, ηλικίας 12 ετών περίπου, το απόγευμα του Σαββάτου 14/8, σε παραλία στο Πισσούρι και χρειάστηκε η παροχή πρώτων βοηθειών από τους παρακείμενους Πύργους ΛΕΜ 22 και ΛΕΜ 23.


Συγκεκριμένα, γύρω στις 17:00, το παιδί ενώ έτρεχε χτύπησε σε μικρό μεταλλικό πάσσαλο, με αποτέλεσμα να προκληθεί κάταγμα στο σημείο του βραχίονα.


Οι ναυαγοσώστες αφού εκτίμησαν την κατάσταση, σταθεροποίησαν το σπασμένο χέρι του παιδιού, μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου το οποίο το μετέφερε στο Νοσοκομείο για εξειδικευμένη περίθαλψη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στην καθολική αναγνώριση του ρόλου που διαδραματίζει η πατρίδα μας ως λιμάνι ασφάλειας σε μια περιοχή που μαστίζεται από παρατεταμένες κρίσεις, τονίζοντας ότι αυτό τον ρόλο θα έχουμε την ευκαιρία να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE