Πρόστιμο «καμπάνα» σε 65χρονο - Τον ανέκοψαν και βρήκαν κούτες τσιγάρων και χάπια στην κατοχή του

Πρόστιμο «καμπάνα» σε 65χρονο - Τον ανέκοψαν και βρήκαν κούτες τσιγάρων και χάπια στην κατοχή του

Μέλη από αξιολόγηση πληροφορίας, μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Λευκωσίας) ανέκοψαν χθες βράδυ σε περιοχή της Λευκωσίας, αυτοκίνητο που οδηγούσε άντρας ηλικίας 65 ετών.

Από έρευνα που ακολούθησε, εντός του αυτοκινήτου, εντοπίστηκαν 699 κούτες τσιγάρων, καθώς επίσης και άλλες πέντε συσκευασίες διαφόρων χαπιών. Επίσης, στην κατοχή του 65χρονου εντοπίστηκε και χρηματικό ποσό.


Ο 65χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και μεταφέρθηκε σε αστυνομικό σταθμό, όπου προσήλθαν Τελωνειακοί Λειτουργοί, στους οποίους παραδόθηκαν τα κατασχεθέντα προϊόντα. 


Τα μέλη του Τμήματος Τελωνείου, εξέδωσαν στον 65χρονο εξώδικό πρόστιμο ύψους 42 χιλιάδων ευρώ και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.


Το Τμήμα Τελωνείου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.