Φόρεσαν χειροπέδες και σε τρίτο πρόσωπο για τα επεισόδια στη Λεμεσό - Τον... έκαψε μαρτυρία

Φόρεσαν χειροπέδες και σε τρίτο πρόσωπο για τα επεισόδια στη Λεμεσό - Τον... έκαψε μαρτυρία

Σε τρίτη σύλληψη για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα το βράδυ της Πέμπτης (12/8) προχώρησε η Αστυνομία, μετά βάσει δικαστικό ένταλμα που εξασφαλίστηκε.

Εναντίον του 36χρονου που συνελήφθη προέκυψε γραπτή μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία εμπλέκεται στα επεισόδια.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης οχλαγωγίας, εμπρησμού αυτοκινήτου και κακόβουλης ζημιάς, η Αστυνομία στη σύλληψη βάσει δικαστικών ενταλμάτων, δύο προσώπων ηλικίας 20 και 16 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο ανήλικος, ανακρίθηκε στην παρουσία του πατέρα και του δικηγόρου και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί στον παρών στάδιο. Ο 20χρονος τέθηκε υπό κράτηση και αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για τη διαδικασία προσωποκράτησης του. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Η Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) καταγγέλλει, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης εισόδου τουρκοκυπριακού προσωπικού ασφαλείας εντός της Νεκρής Ζώνης, στην περιοχή της Πύλας, κάνοντας λόγο για σαφή παραβίαση της εντολής της.

BEST OF TOTHEMAONLINE