Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας

Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά, η οποία είχε ξεσπάσει νωρίτερα σήμερα, στο έρεισμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λάρνακας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, σήμερα Σάββατο 14 Αυγούστου και ώρα 14:15 εκδηλώθηκε πυρκαγιά, στο έρεισμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λάρνακας στο ύψος των Λυμπιών, η οποία προκλήθηκε από φωτιά σε όχημα.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 14:50, αφού έκαψε 1 δεκάριο με δέντρα. Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 10 άτομα του Τμήματος Δασών με 4 πυροσβεστικά οχήματα και 6 άτομα της πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 2 πυροσβεστικά οχήματα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Με την ίδια εποικοδομητική στάση, με τη νηφαλιότητα αλλά και την πολιτική βούληση που μας χαρακτηρίζει, διατηρώντας ως μοναδικό στόχο την επανεκκίνηση της διαδικασίας ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, θα προσέλθουμε αύριο στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει συγκαλέσει για την προσεχή Παρασκευή, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE