Υπό διήμερη κράτηση ο 20χρονος για τα επεισόδια της Πέμπτης στη Λεμεσό

Υπό διήμερη κράτηση ο 20χρονος για τα επεισόδια της Πέμπτης στη Λεμεσό

Διάταγμα διήμερης κράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 20χρονου, που συνελήφθη σε σχέση με τα επεισόδια που σημειώθηκαν, το βράδυ της Πέμπτης, μεταξύ οπαδών του Απόλλωνα και της ΑΕΛ.

Η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη του 20χρονου μετά από αξιολόγηση μαρτυρίας, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης που αφορά τα αδικήματα της οχλαγωγίας, εμπρησμού αυτοκινήτου και κακόβουλης ζημιάς.

Το δικαστήριο, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε το πρωί ο ύποπτος, διέταξε την κράτηση του για περίοδο δυο ημερών.

Ένας 16χρονος, που επίσης συνελήφθη για τα επεισόδια, ανακρίθηκε στην παρουσία του πατέρα του και δικηγόρου και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Κανονικά θα συνεχιστεί το έργο ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας

Γεραπετρίτης: Κανονικά θα συνεχιστεί το έργο ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας

Θα συνεχιστεί κανονικά το έργο ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, διαβεβαίωσε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι πρόκειται για ευρωπαϊκό σχεδιασμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE