Τετραήμερη  κράτηση 40χρονου για πυροβολισμούς σε οικία στη Λεμεσό

Τετραήμερη  κράτηση 40χρονου για πυροβολισμούς σε οικία στη Λεμεσό

Στη σύλληψη 40χρονου προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής η Αστυνομία για την υπόθεση ρίψης πυροβολισμών, στις 30 Ιουλίου, κατά οικίας στο Ζακάκι στη Λεμεσό.

Ο ύποπτος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησης του.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE