Στους 31 οι νεκροί από τις πλημμύρες στην δυτική Μαύρη Θάλασσα της Τουρκίας

Στους 31 οι νεκροί από τις πλημμύρες στην δυτική Μαύρη Θάλασσα της Τουρκίας

Μεγάλες είναι οι καταστροφές στην Κασταμονή της δυτικής Μαύρης Θάλασσας. Γέφυρες και σπίτια κατέρρευσαν ενώ αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά.

Συνολικά οι νεκροί από τις πλημμύρες στην δυτική Μαύρη Θάλασσα έφτασαν στους 31 εκ των οποίων οι 29 είναι από την Κασταμονή. 

Οι ομάδες διάσωσης κατάφεραν το απόγευμα να βγάλουν από τα συντρίμμια ενός σπιτιού ένα παιδί ενώ οι έρευνες στα σπίτια που καταστράφηκαν συνεχίζονται. Οι οικογένειες περιμένουν να ακούσουν νέα από τους συγγενείς τους. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE