Στους 31 οι νεκροί από τις πλημμύρες στην δυτική Μαύρη Θάλασσα της Τουρκίας

Στους 31 οι νεκροί από τις πλημμύρες στην δυτική Μαύρη Θάλασσα της Τουρκίας

Μεγάλες είναι οι καταστροφές στην Κασταμονή της δυτικής Μαύρης Θάλασσας. Γέφυρες και σπίτια κατέρρευσαν ενώ αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά.

Συνολικά οι νεκροί από τις πλημμύρες στην δυτική Μαύρη Θάλασσα έφτασαν στους 31 εκ των οποίων οι 29 είναι από την Κασταμονή. 

Οι ομάδες διάσωσης κατάφεραν το απόγευμα να βγάλουν από τα συντρίμμια ενός σπιτιού ένα παιδί ενώ οι έρευνες στα σπίτια που καταστράφηκαν συνεχίζονται. Οι οικογένειες περιμένουν να ακούσουν νέα από τους συγγενείς τους. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Η Νομική Υπηρεσία μελετά την απόφαση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σε σχέση με την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων μετά την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που οδήγησε στην αθώωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον πρώην βουλευτή και επιχειρηματία, Χριστάκη Τζιοβάνη. Αναμένονται οι αποφάσεις του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα που θα ξεκαθαρίσουν αν η χθεσινή απόφαση συνιστά και το οριστικό τέλος της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αποτελείται από 170 σελίδες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 2 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE