ΠΡΟΣΟΧΗ: Αναζητείται κλοπιμαίο όχημα - Αν το δείτε ειδοποιήστε την Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αναζητείται κλοπιμαίο όχημα - Αν το δείτε ειδοποιήστε την Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία ζητεί πληροφορίες για εντοπισμό αυτοκινήτου μάρκας MERCEDES χρώματος γκρίζου με αριθμούς εγγραφής ΝΡΒ045, το οποίο κλάπηκε στις 5 Αυγούστου, 2021, από δρόμο στη Λεμεσό όπου ήταν σταθμευμένο.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης διάρρηξης διαμερίσματος και κλοπής, που συνέβη κατά την πιο πάνω ημερομηνία, ανάμεσα στα κλαπέντα αντικείμενα ήταν και το κλειδί του συγκεκριμένου οχήματος, ο οποίο οι δράστες φέρονται να έκλεψαν.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του συγκεκριμένου οχήματος, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805020 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της Κυπριακής Δημοκρατίας ως αξιόπιστου και ελκυστικού επενδυτικού προορισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Τορόντο του Καναδά.

BEST OF TOTHEMAONLINE