Τελευταία ημέρα μεταβατικής περιόδου εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Ψηφιακού Πιστοποιητικού

Τελευταία ημέρα μεταβατικής περιόδου εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Ψηφιακού Πιστοποιητικού

Το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων υπενθυμίζει, με ανακοίνωσή του, τους επιβάτες που προτίθενται να ταξιδέψουν στην Κύπρο ότι σήμερα λήγει η μεταβατική περίοδος εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Ψηφιακού Πιστοποιητικού. 


Ως εκ τούτου, από  αύριο, Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021, όσοι επιβάτες σκοπεύουν να ταξιδέψουν προς την Κύπρο  προσκομίζοντας Πιστοποιητικό Εμβολιασμού COVID-19 ή Πιστοποιητικό Ανάρρωσης COVID-19, το οποίο έχει εκδοθεί από τις αρμόδιες Αρχές των Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των Κρατών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου και της Ελβετίας θα πρέπει να το προσκομίσουν υπό την ψηφιακή του μορφή  (EUDCC – EU Digital Certificate). 

Τέλος, σημειώνεται ότι για την έκδοση των ψηφιακών πιστοποιητικών που εκδίδονται από την Κυπριακή Δημοκρατία οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.eudcc.gov.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE