ΠΡΟΣΟΧΗ: Απάτη με ιστοσελίδα στην Ινδία που παρουσιάζεται ως της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Απάτη με ιστοσελίδα στην Ινδία που παρουσιάζεται ως της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου

H Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (ΕΚΚ) θα ήθελε να επισύρει την προσοχή του κοινού στο γεγονός ότι, όπως έχει περιέλθει στην αντίληψή της, η ιστοσελίδα της έχει αντιγραφεί παράνομα από άλλη ιστοσελίδα που φιλοξενείται από εταιρεία με έδρα την Ινδία, με αποτέλεσμα να προσομοιάζει με αυτήν της ΕΚK. 

Η διεύθυνση της κεντρικής ιστοσελίδας της ΕΚΚ είναι https://www.cysec.gov.cy, ενώ της ιστοσελίδας που αντιγράφει παράνομα αυτήν της ΕΚΚ είναι https://cysecgov.com/. Πρόκειται για ιστοσελίδα απάτη και δεν έχει καμία σχέση με την ΕΚΚ. Επίσης, ένα άλλο διακριτικό είναι ότι στην ιστοσελίδα που αντιγράφει παράνομα αυτήν της ΕΚΚ όλες οι ανακοινώσεις είναι μόνο μέχρι τον Οκτώβριο του 2020. Η πραγματική ιστοσελίδα της ΕΚΚ έχει ανακοινώσεις μέχρι αυτόν τον μήνα, Αύγουστο 2021.

Ως εκ τούτου, προτρέπεται το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και να βεβαιώνεται ότι συνδέεται με την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΚΚ και ειδικά στην περίπτωση που χρειάζεται να γίνουν πληρωμές για σκοπούς εξετάσεων ή άλλους μέσω JCC, καθώς επίσης και για τις αδειοδοτημένες οντότητες που βρίσκονται κάτω από την εποπτεία της ΕΚΚ.

Η ΕΚΚ προβαίνει σε όλες τις δέουσες ενέργειες διασφάλισης των έννομων συμφερόντων της».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE