Χειροπέδες σε λογίστρια στη Λεμεσό - Πλαστογραφούσε επιταγές ύψους 315 χιλ. ευρώ

Χειροπέδες σε λογίστρια στη Λεμεσό - Πλαστογραφούσε επιταγές ύψους 315 χιλ. ευρώ

Υπόθεση κλοπής από υπάλληλο του ποσού των ποσού 315.000 ευρώ περίπου πλαστογραφίας επιταγών κυκλοφορίας πλαστών εγγράφων και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες ενέργειες, διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος 57χρονη η οποία εργαζόταν ως λογίστρια σε όμιλο εργοληπτικών εταιρειών.

Συγκεκριμένα μεταξύ των ημερομηνιών 8/2019 -5/8/21 , πλαστογράφησε πέραν των 270 επιταγών εταιρειών και αφού τις εξαργύρωσε οικειοποιήθηκε τα χρήματα που ξεπερνούν τις 315,000 ευρώ.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις έρευνες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE