Εμβόλιο Pfizer: Δεν χρειάζεται ακόμη να προσαρμοστεί στις παραλλαγές της Covid-19

Εμβόλιο Pfizer: Δεν χρειάζεται ακόμη να προσαρμοστεί στις παραλλαγές της Covid-19

Το εμβόλιο κατά της Covid-19 των εργαστηρίων Pfizer/BioNTech δεν είναι ακόμη ανάγκη να προσαρμοστεί στις νέες παραλλαγές του κορωνοϊού που κυκλοφορούν, δήλωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο επικεφαλής της BioNTech προκρίνοντας μάλλον μια τρίτη δόση.


«Είναι πιθανό τους επόμενους 6 με 12 μήνες να εμφανιστεί μια παραλλαγή που θα απαιτεί την προσαρμογή του εμβολίου, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ισχύει κάτι τέτοιο», δήλωσε ο Ουγούρ Σαχίν.

Η λήψη μιας απόφασης τώρα θα μπορούσε να αποδειχθεί εσφαλμένη, αν σε τρεις ή έξι μήνες μια άλλη παραλλαγή κυριαρχήσει», πρόσθεσε.

Πηγη: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE