Τραγωδία στην Καβάλα - Νεκρός εντοπίστηκε ο 22χρονος που αγνοούνταν

Τραγωδία στην Καβάλα - Νεκρός εντοπίστηκε ο 22χρονος που αγνοούνταν

Βρέθηκε σήμερα στον ποταμό Νέστο η σορός του 22χρονου αγνοούμενου. Ο άτυχος νέος αγνοούνταν από τις 4 Αυγούστου και το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στο Νέστο, στην περιοχή Τοξότες, σύμφωνα με την αστυνομία.

 

Το χρονικό

Ο νεαρός πήγε με δύο φίλους του, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Αδέσμευτη» στον ποταμό Νέστο για να κολυμπήσουν στα δροσερά νερά, αλλά μετά από μια βουτιά που έκανε από ένα βράχο στα ορμητικά νερά είχε ως αποτέλεσμα να «χαθεί» από το οπτικό πεδίο των φίλων του που μετά από λίγη ώρα φώναξαν βοήθεια.

Η κινητοποίηση ήταν τάχιστη και πολύ μεγάλη με ανθρώπους της ΕΜΑΚ Ξάνθης και Κομοτηνής, της Πυροσβεστικής αλλά και ανθρώπων της riveland οι οποίοι κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για την ανεύρεση του.

Να σημειωθεί πως το υδροηλεκτρικό εργοστάσιο του Θησαυρού, απελευθερώνει, ιδίως τις τελευταίες μέρες, τεράστιες ποσότητες νερών από το φράγμα, με αποτέλεσμα η στάθμη των υδάτων να είναι υψηλή, γεγονός που καθιστά επικίνδυνο το κολύμπι στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: 37χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον 55χρονου και τον χτύπησε

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: 37χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον 55χρονου και τον χτύπησε

Αδικήματα απόπειρας φόνου και πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, διερευνά η Αστυνομία εναντίον 37χρονου στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE