Χασούρα ρεκόρ: Πώς ο πλουσιότερος άνθρωπος της Κίνας έχασε $15.000.000.000 σε μισή ώρα

Χασούρα ρεκόρ: Πώς ο πλουσιότερος άνθρωπος της Κίνας έχασε $15.000.000.000 σε μισή ώρα

Στην ιστορία της ξαφνικής απώλειας πλούτου, ο Li Hejun ίσως έκανε ένα νέο ρεκόρ...

Ο Κινέζος κροίσος, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στην Κίνα και πρόεδρος της Hanergy, εταιρείας ηλιακών πάνελ, εισηγμένης στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ, είδε την περιουσία και την εταιρεία του να πλήττονται την περασμένη Τετάρτη, όταν οι μετοχές της εταιρείας έκαναν «βουτιά» 47% κατά τη διάρκεια μίας ώρας συναλλαγών στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η αξία αγοράς της εταιρείας του να μειωθεί κατά 18,6 δισεκατομμύρια δολάρια και η περιουσία του κατά 15 δισεκατομμύρια, σύμφωνα με το CNBC.

Η διαπραγμάτευση της μετοχής πάγωσε στις 10:40 π.μ. (τοπική ώρα) «εν αναμονή της ανακοίνωσης στοιχείων που περιέχουν εμπιστευτικές πληροφορίες», σύμφωνα με τον Li Hejun, ο οποίος κατέχει ποσοστό πάνω από 80% στη Hanergy.
Ενώ πολλοί δισεκατομμυριούχοι έχουν δει τις περιουσίες τους να χάνονται, λίγοι έως ελάχιστοι, ωστόσο, έχουν δει 15 δισεκατομμύρια δολάρια να εξαφανίζονται σε μισή ώρα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.