Eurovision 2015: Και όμως! Η κορυφή είχε άρωμα Ελληνικό - Διαβάστε γιατί

Eurovision 2015: Και όμως! Η κορυφή είχε άρωμα Ελληνικό - Διαβάστε γιατί

Μπορεί να ακούγεται παράξενο, όμως η κορυφή της φετινής Eurovision είχε χρώμα και άρωμα ελληνικό! Γιατί;

Γιατί απλούστατα οι ερμηνευτές των τραγουδιών που μονομάχησαν χθες το βράδυ θεωρούν ως δεύτερη πατρίδα τους την Ελλάδα. Ο μεν Σουηδός νικητής επειδή έχει περάσει ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια του ως μπάρμαν στη Ρόδο, η δε Ρωσίδα ερμηνεύτρια επειδή έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα!

Η Πολίνα Γκαγκάρινα, από τη Ρωσία που τερμάτισε στη δεύτερη, αν και είναι γεννημένη στην Μόσχα, έζησε και μεγάλωσε στην Ελλάδα. Το 1993 χρονιά που ο πατέρας της πέθανε, η μητέρα της -που ήταν μπαλαρίνα- αποφάσισε ότι η οικογένεια έπρεπε να επιστρέψει στη Ρωσία, κάτι που συνέβη.

Όμως η όμορφη Πολίνα επέστρεψε στην Ελλάδα και έζησε στην Αθήνα και όταν τελικά ολοκλήρωσε το σχολείο επέστρεψε στην πόλη Σάρατοφ, ώστε να μείνει με τη γιαγιά της.

Eurovision 2015: Και όμως! Η κορυφή είχε άρωμα Ελληνικό!

Πηγή: Gossip-tv

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Στις 28 Φεβρουαρίου συμπληρώθηκαν δύο χρόνια αφότου ανέλαβε τα ηνία του κράτους, ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Με το σύνθημα τότε, για πάταξη της διαφθοράς, τη διαφάνεια και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, διαπραγματεύεται με ένα ποικίλο και δύσκολο πολιτικό σκηνικό, έχοντας να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις, από τη λύση του κυπριακού, μέχρι τις οικονομικές δυσκολίες και τις περιβαλλοντικές ανησυχίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE