ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε αυτούς τους δρόμους θα διεξάγονται οδικές εργασίες - Αναλυτικά για αποφυγή ταλαιπωρίας

Σε αυτούς τους δρόμους θα διεξάγονται οδικές εργασίες - Αναλυτικά για αποφυγή ταλαιπωρίας

Tις κυριότερες οδικές αρτηρίες δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε ιδιαίτερο. Εργασίες που διεξάγονται σε διάφορα σημεία σε αυτοκινητοδρόμους και αστικές περιοχές ενδεχομένως να επηρεάσουν την κυκλοφορία. 

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, από την Τετάρτη 14 Απρίλιου, 2021 θα διεξάγονται εργασίες βελτίωσης του κόμβου Κόρνου. Οι εργασίες θα διαρκέσουν 15 μήνες και αφορούν αφενός τη βελτίωση των υφιστάμενων κλάδων του κόμβου στη δυτική πλευρά του αυτοκινητόδρομου, για είσοδο στον αυτοκινητόδρομο από Κόρνο/ Πυργά προς Λευκωσία και για έξοδο από Λεμεσό προς Κόρνο/ Πυργά, και αφετέρου τη δημιουργία νέας εισόδου στην ανατολική πλευρά, από Κόρνο/ Πυργά προς Λεμεσό.

Επίσης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, από τη Δευτέρα 9/8/2021 και για περίοδο δύο (2) μηνών περίπου, στον κόμβο Κόρνου θα διεξάγονται εργασίες βελτίωσης της υφιστάμενης εισόδου από Κόρνο στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη Λευκωσία. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η είσοδος από Κόρνο στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη Λευκωσία θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση προς Λευκωσία θα διοχετεύεται στον κόμβο Σιάς διαμέσου του παλαιού δρόμου Λευκωσίας–Λεμεσού.

Στη Λευκωσία, στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, από τη συμβολή της με τη λεωφόρο Λεμεσού μέχρι τον κυκλικό κόμβο Τσερίου, από τη Δευτέρα 14/6/2021 μέχρι την Παρασκευή 18/8/2021, από τις 8:00 μ.μ. μέχρι τις 6:00 π.μ. το πρωί της επομένης, θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος. Κατά τη διάρκεια των εργασιών οι αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας θα είναι κλειστές σε τμήματα μήκους 1000μ., περίπου και η διακίνηση της κυκλοφορίας θα γίνεται διαμέσου των λεωφόρων Λεμεσού, Ιωσήφ ΧʺΙωσήφ και Κωνσταντινουπόλεως προς τη λεωφόρο Τσερίου.

Στην επαρχία Λευκωσίας, από τη Δευτέρα 19/4/21 και για περίοδο 6 μηνών, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών, μεταξύ των ωρών 07:00–17:00, θα διεξάγονται εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος σε δρόμους διάφορων περιοχών. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η μία λωρίδα κυκλοφορίας θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 200 μέτρων περίπου και η διακίνηση της κυκλοφορίας θα γίνεται στην άλλην λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση σήμανσης "STOP & GO".

Στην επαρχία Λεμεσού, στο δρόμο Αγίου Αθανασίου-Μαθηκολώνης, την περίοδο 20/7/2021–13/8/2021, μεταξύ των ωρών 07:00–15:30, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων, θα διεξάγονται εργασίες κατασκευής τοιχίων από ιδιωτική Εργοληπτική Εταιρεία. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή η μία λωρίδα κυκλοφορίας μήκους 100μ. περίπου κάθε φορά και θα γίνεται εναλλάξ διαχείριση της τροχαίας κίνησης με προσωρινά φώτα τροχαίας.

Στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού, στο πλαίσιο των εργασιών κατασκευής του Οδικού Δικτύου του Ενεργειακού Κέντρου Βασιλικού, την περίοδο 24/4/2021-23/10/2021, ο ανατολικός δρόμος που συνδέει τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού με το λιμάνι Βασιλικού θα είναι κλειστός για την τροχαία. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η τροχαία κίνηση από και προς Βασιλικό θα διοχετεύεται στον αντίστοιχο δυτικό δρόμο, διαμέσου Μαρί, εκτός από οχήματα και πεζούς που θα διακινούνται από και προς παρόδιες περιουσίες για τα οποία θα γίνονται οι ανάλογες διευθετήσεις.

Στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού επίσης, την περίοδο 21/06/2021–13/08/2021 καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και αργίας, μεταξύ των ωρών 07:00 – 16:00, θα διεξάγονται κατασκευαστικές εργασίες αγωγών νερού από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, τμήμα της μιας λωρίδας κυκλοφορίας του δρόμου, από την «Δεξαμενή Χοιροκοιτίας» μέχρι το αντλιοστάσιο του ΤΑΥ στην Κοφίνου με κατεύθυνση προς Κοφίνου, θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 100 μέτρων περίπου (συνολικό μήκος 850 μέτρα περίπου) και η διακίνηση της κυκλοφορίας θα γίνεται στην διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, με την χρήση προσωρινών φώτων τροχαίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top