ΜΟΕ χαμηλής πολιτικής αναμένεται να ανακοινωθούν στις 28 Μαίου

ΜΟΕ χαμηλής πολιτικής αναμένεται να ανακοινωθούν στις 28 Μαίου

Ορισμένα μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης χαμηλής πολιτικής αναμένεται να ανακοινώσουν ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο Μουσταφά Ακιντζί κατά τη συνάντηση που θα έχουν την Πέμπτη 28 Μαΐου, παρουσία του ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το κυπριακό Εσπεν Μπάρθ Αϊντα.

Ήδη οι διαπραγματευτές των δύο πλευρών εργάζονται πυρετωδώς για την ετοιμασία του ενιαίου καταλόγου, ο οποίος θα τεθεί ενώπιον των ηγετών των δύο κοινοτήτων.

Οι κύριοι Ανδρέας Μαυρογιάννης και Οζντίλ Ναμί θα έχουν  αύριο νέα συνάντηση για συζήτηση των μέτρων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Στις 28 Φεβρουαρίου συμπληρώθηκαν δύο χρόνια αφότου ανέλαβε τα ηνία του κράτους, ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Με το σύνθημα τότε, για πάταξη της διαφθοράς, τη διαφάνεια και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, διαπραγματεύεται με ένα ποικίλο και δύσκολο πολιτικό σκηνικό, έχοντας να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις, από τη λύση του κυπριακού, μέχρι τις οικονομικές δυσκολίες και τις περιβαλλοντικές ανησυχίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE