Σε σοβαρή κατάσταση ο πεζός που παρασύρθηκε από όχημα - Πολυτραυματίας ο 66χρονος

Σε σοβαρή κατάσταση ο πεζός που παρασύρθηκε από όχημα - Πολυτραυματίας ο 66χρονος

Σε σοβαρή κατάσταση βρίσκεται ο 66χρονος, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα το βράδυ του Σαββάτου στη λεωφόρο Πρωταρά στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 66χρονος νοσηλεύεται στο νευροχειρουργικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή, ενώ να σημειωθεί ότι είναι πολυτραυματίας.

Υπενθυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου γύρω στις 19:20, όταν 23χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη λεωφόρο Πρωταρά στο Παραλίμνι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όταν έφτασε σε διάβαση πεζών, παρέσυρε και τραυμάτισε 66χρονο, ο οποίος διασταύρωνε το δρόμο.

Ο 66χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE